Svítání
Přání volám do mraků,
s drzým čelem a odvahou.
Přání s tónem zázraku,
co v nebi zapřít nemohou.
Ovečky nebe už rudé jsou,
v červáncích co slyší můj křik.
Příběh vyslechli o nás dvou,
upřímný a bez taktik.
V ozvěnách opakují moje slova,
a štětcem paprsků je malují.
Srdíčka sluncem oranžová,
v nichž za lásku ti děkuji.
Ty zrovna se lásečko probouzíš,
když nebe už mé vzkazy zná.
V barvách úsvitu zatoužíš,
snad býti také navždy má.
Z dály uslyšíš Štěchovický zvon,
když z kostela hlásí dobré ráno.
Noc mizí s náklady galeon,
novému dni říkáme Ano.
Přečteno 238x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Jajja, Tomcat, ARNOKULT
Komentáře (11)
Komentujících (6)