Jak lehké je Tě milovat
Tak křehká milá krása
Nelze dále vzdorovat
Když Tě vidím, srdce jásá
Však těžké, velmi těžké umí pro lidi vždy být
Vidět, koho milujete, se s jiným tvorem smát.
Jistě, mohu se mýlit, hlava může vidět chtít.
Nyní by byl problém těm dvěma lásku přát.
Bylo by velice zlé štěstí závidět,
A možnost mého omylu, ta tu přece je.
Věřím, že se mýlím, já stihl uvidět,
že stále svítí v temnotách PLAMEN NADĚJE
Svítí. ;)
05.09.2020 08:04:02 | jenommarie
Možná se mi ten plamínek občas ukáže, ale je těžké mu věřit...
Děkuji moc za komentář a zastavení (=
07.09.2020 09:53:12 | Roser
;) ano věřit je těžké...tak sezbírat do té doby..tu víru v nové změny. Ať se daří.
07.09.2020 12:57:35 | jenommarie