A přát si
Být
dlaní , co možná dnes si pohladil
A možná i snem, o kterém si snil..
Něhou z jarního tání ..
Podkovou pro štěstí..
Hvězdou ,co mi tě chrání ..
Být
Tvým posledním slovem,
než ulehneš ke spaní..
U tebe za domem na kopci
svítáním ..
Jen tak být větrem hladit tě
a přát si ...
Abys zas pohladil mé dlaně , rty a vlasy ..
♥
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, Donne, Isla
Komentáře (2)
Komentujících (2)