Otočil bych světem,
kdybys o stála,
z ledna udělal květen,
kdyby sis to přála.
Dokázal bych všechno,
jenže ty o to nestojíš,
teď už je to jedno,
už mě nepolíbíš.
Kdysi jsem také napsala báseň .Pro Tebe už nepíšu...Doplním příště, ať je co číst .A pak jsem si jí zpětně přečetla a řekla, vždyť ta báseň je hezká.V té chvíli jsem cítila úplně stejný stav bezvědomí mysli. Ale báseň mi řekla. Přijď na pokec a já jí milovala. Je studnice krásna a pochopení.I když víra není.Básně nás učí překonávat překážky, ať jsou sebetěžší.
06.09.2020 17:05:35 | mkinka