Děkuji Ti Mami
Děkuji Ti Mami, dala jsi mi šanci žít
Ochutnat plody z planety zvané zem
Učila jsi mě, jak si ji vážit a ctít
A neřídit se,všudypřítomným zlem
Děkuji Ti, za všechna slova mám tě ráda
Které navždy, ve svém srdci nosím
Mocné věty,jak je říká jenom máma
Proto teď umím říci, mám tě rád,děkuji a prosím
Děkuji Ti, za šanci spatřit světlo z nekonečné tmy
Za možnost potkat usměvavou krásku
Za šanci,mít své vlastí sny
Proměněné v nadpozemskou lásku
Za možnost spatřit poprvé své syny
Kdy až jednou,si budou řídit své osudy sami
Pochopí tu lásku a pak bez pocitu viny
Mohou říci i oni své, Děkuji Ti Mami
Děkuji Ti Mami
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Pittoresque, Emily Říhová, Vivien, Frr, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)