Osud...
Anotace: trocha úsměvu po ránu :-)
Ukrýval se tiše,
ve stínu své skrýše.
Spřádal pevné nitě,
splétal z nich své sítě.
Jednoho pozdního večera,
bylo to ještě za šera.
Nebyla noc, nebyla tma,
pohlédl s úsměvem na nás dva.
Ty dva se k sobě hodí,
láska se v nich zrodí.
Hodil na nás svoji síť,
teď nám nejde přestat snít.
Od rána do noci,
nelze si pomoci.
Tvůj obraz v mysli,
v hlavě jen nesmysly.
Kam poděl se rozum zdravý,
ty nemůžeš být ten pravý.
Myslím, že chybu udělal,
když do sítě nás zamotal.
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Eru Alonnar, Tomcat, mkinka, Marten, praetorian
Komentáře (2)
Komentujících (2)