Proč nejsi jen z netu,
z nul a jedniček,
bylo by to tak snadné,
snad se nepletu,
bez výčitek.
Byla by jsi jen paket,
fotka z monitoru,
nevzal bych Tě na parket,
nepřipadal si jak v hororu.
Byl jsem tak strašně nesmělí,
Ty jsi už byla víla,
byl jsem zoufalý,
aby jsi ještě chvíli byla.