Myšlenky
Anotace: O noci pod hvězdami, na jednom balkone...
Myšlenky vířící,
hvězdy svítící,
pod nimi oba,
noční to doba.
Letmý dotek dlaně,
tělo touhou plane.
Váhavá slova,
zas, zas a znova.
Váhavé nutkání,
políbit bez ptaní.
Je to jak sen,
nechci už den...
Komentáře (2)
Komentujících (2)