Sen
Šeptat ti sladká slova do ucha,
malovat jak Alfons Mucha,
bít se jak Artuš- král
najít svůj svatý grál.
Pouští projít, nezemřít,
čistou vodu z bláta pít.
Polární noc obrátit v den,
i to je lehčí než můj sen.
Sen bez naděje na úspěch,
sen při kterém dojde dech.
Moje malá noční můra,
nejhorší léčebná kůra.
Můj velký dlouhý očistec,
láska k tobě- hrozná věc...
Komentáře (6)
Komentujících (5)