Anotace: **Snění**
.
Na hladině noci
břinkla mě víčka
jenom pod nimi
můžu se na všechno ptát.
Už den se skosil ..
lehla si tma.
Sázela hvězdy
mezi svá tmavá stébla..
Upíjím sen
...jako rosu,
která mi leží
na řasách.
Dýchám
snu do slov.
Noc přidává kouzlu.
Začínám se ho ptát.
Přeji si mít bájná křídla
a vzlétnout ke hvězdám.
Po tmavých stéblech noci
sklouznout . . .
k TOBĚ na polštář.
.
... a tvůj sen kouzlem naplnit
společně s Tebou o lásce snít...
Krásné snění, Maruško (*)
17.09.2020 18:00:32 | Emily Říhová
"Kouzelné sklouzávaní" ;-)ST
16.09.2020 20:58:48 | Tomcat