KK- Konečně Konec
Jsi docela krásný,
ale pouze v rozkroku
Poznávám to,
však až po roku
Dvanáct měsíců
společného žití
Dnes mi to připadá
už jenom k zblití
Lásko má,
jak mohla jsem být
tak pitomá...
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: fijalka, malá čarodejnice wiggová netopýrková
Komentáře (3)
Komentujících (3)