Anotace: **Taková podzimka**
.
Čechrej vůni podzimu.
V sadě
na poli
v lese.
Chuť dozrávání.
Je procházkou rájem.
V košíku voní
hříby a křemenáče.
V lahvích letošní burčák zraje.
Vůně podzimu
čechrá jablečný sad.
Kaštany do kapes
letošní sklizeň vína.
Úroda sbíraná
ve všech zahradách.
V zahradách lásky plody po celý rok
ať máme.
Zas podzim se vrátil.
S barvami pro radost
nám hraje.
Čechrá svou vůni
v sadě
na poli
v lese
i na zahradě.
Sesbírej
a čechrej
si mě.
Voníš mi
jarem létem
i podzimem..
Voníš mi stále
v srdci mém.
Jako květy na jaře i v létě
i jako plody zralé.
Čechrám tvojí vůni
v našem láskyplnném sadě.
Čechrám
vzpomínky
na TEBE.
S láskou vše dáváme s láskou vše přijímáme.
Uvnitř svých srdcí
se hřejeme.
Čechrej mě s láskou.
LÁSKO
čechrej mě.
.
Zbožňujem toto obdobie :D
06.10.2020 13:54:44 | Dávid
Je tam obraz ..celého roku..ustálený
..se sběrem..
ať si čechráme v sobě jen to pěkné. Moc TI děkuji za slovíčka milý Davide. ;)
07.10.2020 10:17:19 | jenommarie
Kdo čechrá, ať život má kyprý? Ten kdo miluje a je chytrý*
25.09.2020 02:33:28 | šerý
Čechrat a načechrávat v sobě všechny TY dobré..a všechna ta, která hladí a hřejí naše srdce.:)
Moc TI děkuji a krásný víkend TI přeji milý Šeráčku *.
25.09.2020 09:10:10 | jenommarie