Je konec léta a já pláču.
Pro tvé falešné oči.
Pro úsměv co už nehladí.
Pro něžná slůvka v tichu,která byla jenom lží.
Pro dotyky tvých rukou kdy chvěla jsem se rozkoší
a napoznala,že je to jen hra.
Ano pláču pro tebe a když vím,že se nikdy nevrátíš.
Čekám!!!