~~~~~~~~
Jedna lžíce něhy
lásky plnou sklenici
místo cukru
od milého políbení
o tom pějí slavíci.
Pak přidat milý úsměv
a něžné pohlazení
vždyť nad takovou
laskominku
nic lepšího není.
Každou balím do papírku
kolem vážu mašličku
pak se oba napijeme
lásky z hrníčku.
A rozbalíme laskominku
i za tatínka za maminku...
~~~~~~~~~~~
Laskominky všeho druhu
přijdou nejednomu k duhu.
Mít je každý den
každý by byl spokojen.:) *ST
24.09.2020 20:46:27 | jenommarie
Milá Maruško...moc děkuji za tvoje návštěvy a zdravím.
29.09.2020 16:58:31 | Květka Š.
Květuško tvé básně vždy pohladí duši a DĚKUJI TI také..zdravím z Jižních Čech :);)
29.09.2020 17:02:33 | jenommarie