Už stojím před Tvými dveřmi,
Svou krásou Ty srdce rveš mi.
Osůbko má rozmilá,
má duše je Tvou opilá.
Všechnu svou krásu věšíš mi na řasy,
v ledové zimě teď vyrostly cykasy.
Víčka se pod tíhou krásy Tvé klíží
jař mého citu se znovu zpět blíží.
Máš krásné ruce,
v nich třímáš mé srdce.
Oči na barvy bohaté,
bystré a smyslné valounky šišaté.
No to je moc krásné vyjádření
..obzvlášť ty valounky šisaté :D ;) líbí se mi. *ST
25.09.2020 11:20:32 | jenommarie
Ženské ruce jsou krásný nástroj, pokud je umí žena používat v držení srdce :o)
25.09.2020 10:20:25 | Crazymike