Zpívej mi
Zpívej mi ukolébavku,
v bílém baletu,
a pestrých tulipánů,
co budí labuť,
v písni Rozmarů.
Rozkveť v písních,
rozkveť mi,
s půvabem,
měj taj líbezný.
Vykvétej mi květe,
vykvétej můj světe.
Světe div se, div se světe,
do světů,
je záhon v řece,
a ta teče vleže k lese,
kde zahradník zalévá růži,
co tančí v plese.
Plesám jásám,
že Tě mám,
tak mi zpívej zpívanku,
v noci prosím u spánku.
Ouško ti Já dám,
k oceánům,
patřícím Nám.
A kolébám se kolébám,
ukolebávkou jsi mi,
že nerad ráno vstávám,
nejdražší,
drahocenná.
Přečteno 240x
Tipy 8
Poslední tipující: Kaj, Akrij8, BluefoXx, Donne, jenommarie, šerý, mkinka
Komentáře (11)
Komentujících (6)