Tolik jsem se těšila na tvou poezii a nezklamal jsi mě.
Hele Psavečku ty máš i dívčí srdíčko viď?
Jak jinak bys mohl psát takovou krásu.
17.03.2007 23:49:00 | Verule
ve zkratkách, jo? pěkně pěkná, krásně krásná...tak nějak bych to viděl ;-)
09.03.2007 23:32:00 | Dejfor
téda brouzdám se tady mezi řádky a najednou takové něžné pohlazení.. nádherná..úžasná hvězdička co kouká na polštář přes okno..
09.03.2007 21:36:00 | Nút