Doznání
Omluvte slečno bídnost moji,
Slovo - nechám vás na pokoji;
Vy odepřete, přec se přiznám,
Ač pošetilcem pro vás jsem,
Podruhé ženě přízeň vyznám,
Podruhé obelstěn běsem;
Tužbou mou je vás brzo poznat,
Byť nebudete nikdy mou,
Pěšec ustoupí před dámou,
Ostýchavě náklonnost doznat,
Pro vás nyň čirý rapl jsem,
Podnítil planý nezájem.
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Donne, danaska, BluefoXx
Komentáře (1)
Komentujících (1)