Ty moje Maruško milovaná!
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020, jako pozdrav pratetě a prastrýci do nebe
Ty moje Maruško milovaná!
Ležím tu na poli.
Střely létají
a myslím , co Ty doma.
Ty moje Maruško milovaná!
Já vím, že svět je vzhůru nohama.
Posílám Ti pozdrav z fronty.
Každý den je dlouhý.
Bez Tebe, má lásko.
Republika se už rýsuje,
ale jen šťastný ten,
kdo svou Marušku miluje.
Až skončí válka,
Bůh mi dá s Tebou se shledat.
Protože ví, jak chci s Tebou dýchat.
Ty moje Maruško milovaná!
Ležím tu na poli.
Střely létají.
A já myslím, co Ty doma.
A tak jsem se vrátil,
moje milá Maruško.
Při životě drželo mě
Tvoje srdíčko.
Ty moje Maruško milovaná!
Ležím tu s Tebou v posteli.
A polibky létají.
Šťastný jsem s Tebou doma!
Přečteno 399x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, někdojiný, Psavec, jenommarie, BluefoXx, Donne, ARNOKULT
Komentáře (8)
Komentujících (3)