Letní déšť
Poslouchám jak kapky letního deště,
tiše dopadají na okenní rám,
do tmy teď křičím ještě,
má lásko kde tě mám.
Kde ztratil jsem tvou krásnou tvář
a u tebe upadl v zapomnění,
ve svých citech jsem nikdy nebyl lhář,
ten život se tak rychle mění.
Ten život je krutý a zároveň krásný,
s osudem jsem se i já pral,
své city vepsal jsem do básní,
leč nevzešel jsem vítězně jako král.
Přečteno 217x
Tipy 14
Poslední tipující: Majda, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Donne, Dreamy, Vydima27, Vivien
Komentáře (10)
Komentujících (6)