Ztracený
Jsi andílek co z nebe mi spadl,
jsi kvítek,co nechci aby zvadl,
Jsi vše co chci mít,
jsi ta s kterou chci žít,
rodinu založit,
spousty dětí mít,
Jen s tebou chi se spokojit,
po cestičce v lese jen s tebou jít,
Být šťastný a nemuset snít...
Komentáře (0)