jo, jak řekla Lizzie, některé části se tam moc nehodí a trochu ruší to, co jsi napsal před nimi...ale to s tím medvídkem je opravdu krásné...:)
20.09.2007 15:02:00 | dream in emptiness
shrnula bych to asi takhle...některý pasáže myslím opravdu úžasný...opravdu velmi dobré a nápadité...
některé pasáže mi byly trochu tajemné při pochopení a přišly mi trochu zvláštní, ale celkově bych řekla, že je to jedna zz tvých nejlepších...dál a dál...takhle dál;)
10.03.2007 14:25:00 | Lizzzie