Ustlala jsi si tiše
na nahém těle
samotná
v duši nepřítele
dlaně dvě
v něžnostech spoutané
doufaly
že věčnost přestane
s ránem
naposled otroci krásného děje
milenci
na hraně beznaděje
usnula jsi mu tiše
na nahé hrudi
společně s Tebou snad
jednou se … vzbudí
krásná báseń :)
05.10.2020 22:53:29 | xoxoxo
Krásné, milý kroužku. Jsem ráda, že mohu pochválit jako první. ST a pozdrav z Prahy. Daniela
05.10.2020 22:45:26 | danaska