Vzpomínky přepadnou,
neptají se zda smí,
živí naději marnou,
pohladit neumí...
10.10.2020 23:33:08 | Emily Říhová
Člověče milý, ty ale nádherně píšeš! Takové pěkné uspořádání rýmů, vše na sebe hezky pasuje - a především samotný obsah má hlavu a patu, promlouvá čtenáři do duše. Smekám před tebou svoji podzimní čepičku s bambulkou, tahle báseň má fakt grády!
07.10.2020 17:58:04 | Rozmarýna