Moje milá
Mám tě v žilách
Jsi návyková
jako látka
Chci tě mít
pořád zkrátka
Tak vynesu to
už na světlo denní
Tvé účinky jsou
halucinogenní
Když zmizíš na chvíli
Nemám pak víc síly
Za zvuků slaďáků
Podléhám absťáku
Klid se mi třesoucím
tělem hned rozleje
Když rychle vpálím si tvou
fotku z displeje
"Pod vlivem" rozlito po modru.
Světlo mlčí, když zatemněno.
Romantiku...:)
10.10.2020 12:47:43 | šerý