Láska v tichém listoví dnes
Láska je rozkvetlá věc
Přijde noc a bude svatý háj
Zlaté mušky přinesou ti máj
Láska je nelítostný meč
Láska ti stíná v hrdle řeč
Přijde noc a bude bílý mráz
Měsíční svit obejme ti pás
Láska je plachá jako laň
Láska má teplou, voňavou dlaň
Vede tě pohádkou sem
Na rtech ti voní jako sen
V dlani uzlík slz, tma růžových múz
Rukama si sviť, na její hvězdný svět
Láska je rozkvetlá věc
Láska je rozlehlou zahradou
naplněnou rajskými květy,
stává se zázračnou hrou,
když dva spojí své světy... PPÚ!*
12.10.2020 21:41:02 | Emily Říhová
"Chtít padat za láskou
do nocí bolavých.
Opít se rosou
a slyšet Ti srdce bít.
V krajině prstů
a dotyků zabloudit."
PPÚ
12.10.2020 21:49:41 | Tomcat
Zachytím tvůj pád
do bolavé noci,
prstokladů něžný řád
máme ve své moci.
V srdcích touhou orosených
láska pozná něžné naplnění...
12.10.2020 22:34:47 | Emily Říhová
Srdce celé jsou od rosy,
od vánku, od noci.
Na rtech prvý polibek,
krást ho s ovocím.
12.10.2020 22:43:11 | Tomcat