Americká krása
Anotace: Překvapila jsem sama sebe. Jedna novosvětská stověžatá.
Už se na mě zase lepí pavučiny
Říjen pouští studený dech do listí.
Očistím si kecky od všech zbytků trhaviny
A zbytek setřu z dolní čelisti.
Sáček pomateně tančí u kaluže,
Necítit se stejně,
tak mu závidím tu hru.
Prázdná, unešená a k tomu všemu prý, že
jsem taková jaksi víc do větru.
A možná,
že se občas vážně spustím po síti
Bez obalu jdu,
nevím proč,
ale kam.
Tentokrát jsem tam, kde slunko nesvítí.
Místo vánku odnesl mě uragán.
Známou ulicí se řítím s třásní pro koledu
Stávám se svou vlastní kořistí.
V hrudním koši tluče uhlík místo ledu.
Teď jenom ať to nikdo nezjistí.
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, praetorian, Pittoresque, Zamila, Lighter, Tomcat
Komentáře (4)
Komentujících (4)