Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Trošičku pozitivního myšlení do nevšedního rozpoložení. To všem spolu s básní přeje vaše Mkinka.
Velebit jméno milované
...To vaše... paní, pane :)
Krásný večer Jituško (*)
15.10.2020 22:18:21 | Emily Říhová
S košíčkem chodí tu modrá víla,
rozsívá vílí prach
a s písní na rtech
rozdává úsměvy.
;-)
13.10.2020 15:49:48 | Tomcat
Děkuji za komentář plný něhy. A tak posílám pusy do širého okolí, ať už nikoho nic nebolí. A každé zákoutí je vystláno anděli. Ať tato píseň písní zní a starosti vymizí. A je slyšet vílí prach, té víly, co miluje každého z nás!
13.10.2020 16:49:17 | mkinka
Pozitivní energii, myslím, potřebuje do každodenního života většina z nás. Děkuji za nádhernou básničku, potěšila mne :) (*ST).
13.10.2020 13:25:32 | Rozmarýna
Děkuji moc a jsem velmi ráda, že moje pozitivní básnička pomáhá. To je paráda.
Ať žije písmenkiáda! Tvoje Mkinka
13.10.2020 13:47:49 | mkinka