Až tě zase potkám
Až zase vezmu do prstů tvé vlásky
Až zase uvidím ty oči plné lásky
Až zase ucítím vůni tvé jemné kůže
a políbím tvé rtíky v barvě rudé růže.
Až zase uvidím překrásný úsměv na tváři
tak se mé srdce v tvé blízkosti rozzáří.
A až ovinu ti ruce kolem pasu
a uslyším zvonivý tón tvého hlasu.
Tehdy mi srdce poskočí, zaplesá
a krev se mi do tváří nahrne
já budu se usmívat a chválit nebesa
za šedé oči tvé, s nádechem zelené.
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Guldrun, mkinka, rybka
Komentáře (3)
Komentujících (2)