Dřív mi mé básně dávaly naději
dnes ani špetku z ní mi dát nesmějí
Klamavé pak pocity cítím
do pasti proradné zas se chytím
Uvěřím v lásku, uvěřím ve sny své
nevšimnu si té pasti proradné
Proč lidi tváří se tak mile a vřele
po vystřízlivění kopnou tě do prdele
Ruku mi podal a zlíbal ústa
už teď ta jizva tězce srůstá
Stačilo pár chvil a došlo mi
že mi to srdce též zlomí
Vnoci se usmíval a plakal mi v náručí
nevěřit lidem se naučil
Nahlédnout dovolil mi pod slupku svou
pak sklapl tu past proradnou
Dvě tváře má jak na miskách vah
I on už zažíval nejeden krach
Taky si zaslouží víc štěstí mít
I kdybych mu ho já neměla naplnit
Možná nás někdy taky rád měl
Teď ale otočil se a oněměl
Domněnky píšu si do deníku
pravda se vsákla do kapesníku
I smutky někdy nás potkají,
když další srdce poraní...
Hodně štěstí a sil (*)
25.10.2020 18:02:49 | Emily Říhová
Veľmi mocný popis :) krásna, i keď smutná ale zo srdca, ktoré sa hojí a ono sa zahojí :)
19.10.2020 19:28:40 | Dávid
Krásná, zármutku a upřímnosti plná. Ale neměj obavy, bude zase hej, každé trápení jednou pomine, ač to teď tak nemusí vypadat. Držím palečky, v životě i v lásce :). (*ST)
14.10.2020 18:19:12 | Rozmarýna