Anotace: :(
Sbírka: Víla
Jsi do mě vrytá jako do skály,na miliony let,proč vůbec jsme se potkali?Nikdy Tě nesmažu,ani čas to nevyhladí,já to nedokážu,jsi moje prokletí.Stejně bych do toho šel,stejně i kdybych to věděl,prostě to za to stálo,to málo co duši hřálo.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?