Chaos
Kde jsi ty, jsou vzpomínky,
Nevyhaslé plamínky,
Neklid v hlavě, v srdci zvlášť,
Stále hoří černý plášť.
Kdo se v nás dvou má vyznat,
Snad bojíme se si přiznat,
Že si možná navzájem,
I když se nedvoříme,
A i když hrajem nezájem,
Chaos v hlavě tvoříme.
Přečteno 187x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Elis1ě
Komentáře (0)