Jsem jenom blázen,
co život by zaprodal,
za chvíli s Tebou,
aby se pousmál.
Jsem blázen,
co Tě promarnil,
promlčel,
radostí zaplatil,
za odvahu co neměl.
Blázen nebo zbabělec,
bál se o Tvé štěstí,
jen pitomec.
Někdy si člověk uvědomí
..když už cesty zpět není
..kdo ví proč
..ale vše JE nám nějakým poučením
..a asi je i dán jiný směr. ;)
17.10.2020 21:27:18 | jenommarie