Anotace: prosím o hodnocení do komentáře předem děkuji a přeji hezký zbytek dne...:)
No, Vráno, záleží, vůči čemu chceš hodnotit a kolik je ti let. Pokud je ti tak 15, tak to jde. Pokud víc, tak bych to asi smazal.
Pokud bych měl být konkrétní,
- text je jedna banalita za druhou
- rýmové schema AABBCCDD je dost nudné
- druhý řádek nejde do rytmu s prvním (vyšktrnul bych "to")
- rozmyslel bych se, jestli by nebylo vhodné vyznačit konce a začátky vět
... být však prvně zamilovaná, byla bych štastná jak blecha, kdyby mi kluk napsal básničku... Pokračuj dál a piluj.
18.10.2020 08:40:45 | Kocour Damián
nejsem nejstarší, ale v jednoduchosti je síla, děkuji za komentář, určitě si z něj něco vezmu.
18.10.2020 22:12:53 | Vrána