Anotace: Napsal sem ji nedavnou pro tu mou, mou jedinou milovanou... Ze srandy ji rikam letadlo protoze ona vzdycky rika: Vsichni ste blazni jenom ja sem letadlo...
Nj to snad casem zmizi, ale cestina nikdy nebyla, neni a myslim ze ani nebude moje silna stranka...
Tak se omlouvam, nejak to zkousnete jestli to pude
23.03.2007 20:35:00 | Petras
je to mco krásný ale chtělo yb to vychytat ty chybičky v grmatice;)
22.03.2007 22:59:00 | Santinan Black