Jsem šťastný, že Tě mám.
Anotace: Ze sbírky Pro Tebe II, 2017
Jsem šťastný,
že Tě mám.
Celý svět s Tebou poskládám.
Do představ díky Tobě barvy dám.
Čechrám si svůj drahokam.
Jsem šťastný,
že Tě mám.
Miluji Tvůj smích. Ty to víš.
Miluji, když se krásně přitulíš.
Miluji Tě mnohem víc. Ty to víš.
Jsi štěstí, světlo, klíč.
Lásko, Ty to víš.
Jsem šťastný,
že Tě mám.
Každou noc hvězdy padají.
Jsou nadějí.
Já už jednu mám. Neprodám.
Je mým světlem. Žádný klam.
Jsem šťastný,
že Tě mám.
Do úžasu s Tebou propadám.
Přečteno 682x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Dejvis, Jeněcovevzduchukrásného, Cecilka, Psavec, Tomcat, ARNOKULT, praetorian
Komentáře (8)
Komentujících (4)