Ano, ano. Menší polovina muže činit toto krásno.
Ta druhá větší a drsnější, musí platit složenky. Za sebe, za ní a za pacholátka. Někdy je to dost vysilující až kruté, stíhat obojí.
19.10.2020 16:21:35 | Lesan
Jsem snílek
ctitel
vizuálu
některých
dívek.
Jinak souhlas
když pomine prvotní
opojení
nedejdou starosti,
už je po ladnosti
a dechu do vlasů
19.10.2020 20:35:47 | kudlankaW
... v srdci svíráš poklad pro ni ...
... to ostatní je jde do ústraní ...
... aby všichni lásku znali ...
19.10.2020 14:18:44 | Marcella
Být ženou, pro kterou to píšeš,
vznáším se, tančím ve štěstí!!
Zatím si přeju, aby přišel
i za mnou poutník s pověstí
takhle úžasného básníka...
Nádherná...
19.10.2020 13:37:41 | Cecilka
Té které to píši
o mně nestojí
je úředně vdána
za jednoho
movitého pána...
Takže si jen tak sním
rytíř z Nemanic
jehož bohatstvím
je slovní rým...
19.10.2020 20:40:10 | kudlankaW