Máš jiskru v očích svých.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Pro pozitivní naladění!
Máš jiskru v očích svých.
Jsou hnědé a bydlí v nich můj smích.
Já mám zas modré a trochu šedé.
Štěstí nás k sobě vede.
A i to slunce v sobě nosíš.
Můj smích je nakažlivý.
Však Ty dobře víš!
Možná jsem jen opar mlhy.
Možná se zdám.
Možná jen vítr proměnlivý.
Zavři oči!
Bydlím tam!
Můj smích Ti posílám!
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Emily Říhová, Dejvis, Petbab, Tomcat, Psavec, ARNOKULT, praetorian
Komentáře (8)
Komentujících (4)