NÁHLÉ ROZECHVĚNÍ
Anotace: Podzimní, Mr. J.L.
Mladé srdce se často mění,
co bylo, už zase není.
A kdo ví, co přinese příští vítr.?.
Možná radost, smutek, nebo nostalgickou náladu.
Pak rozhlédneš se kolem dokola
a v tichu se tu rozprostírá podzimní krajina.
Jak je to poetické, říkáš si v duchu.
Však uvnitř sebe cítíš náhle rozechvění,
když uzříš jeho pohled a není to jen snění.
A v jeho něžných očích se odráží nekonečné nebe.
Jako když slunce září,
je úsměv v jeho tváři
a nikdy tě nepřestane hřát.
Už napořád, napořád.
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka, Emily Říhová, CORONATION, Guldrun
Komentáře (2)
Komentujících (2)