Anotace: Deváté společné dílko mne a Emily Říhové, vzniklo jako reakce na mojí báseň "Láska - Pastorále". Emily moc dík za spolupráci.
Sbírka: Souznění
Láska je rozlehlou zahradou
naplněnou rajskými květy,
stává se zázračnou hrou,
když dva spojí své světy.
Chtít padat spolu za láskou
do temnot nocí bolavých,
však opilí svěží rosy krásou,
slyšet svá srdce u sebe bít
v krajině dotyků zabloudit.
Zachytíme náš volný pád
do hloubky tajemné noci,
prstokladů láskyplný řád
spolu máme ve své moci.
Odevzdaná vánku vlahé noci
dvě srdce rosou osvěžená,
s chutí i vůní po ovoci
ústa s touhou prvně políbená
...tak láska pozná význam - naplněná.
Honzi a Emily...krásné souznění Vás obou. Báseň je nádherná, Vámi stvořená.
..ST...a oběma..PPÚ...
21.10.2020 22:24:37 | Jaruška
K tomu není co dodat...tleskám a moc se mi líbí. * ST :)
21.10.2020 16:29:07 | jenommarie
Tak jen plňte, ať "končící" naplněná je "trvající", a z dokonavého nedokonavý..
21.10.2020 09:46:45 | Vivien