Dobrou noc lásko
Pod rouškou noci,
ležím tu teď sama,
s tvým tričkem na hrudi,
mlčky vyčkávám rána.
Před usnutím představuju si,
že mě hladíš po vlasech,
jsme zas spolu, jen já a ty,
stýská se mi po těch večerech.
Nemůžu dostat z hlavy,
Tvoje oči, úsměv, hlas -
s tebou užívam jen teď a tady,
prosím sevři mě v náručí zas.
V mé představě usínáme -
vedle sebe v těsné blízkosti -
ruce vzájemně propletené,
šeptáš: dobrou lásko a už spi.
Přečteno 392x
Tipy 8
Poslední tipující: MatyhoZmaty, blues, Pittoresque, Emily Říhová, mkinka, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)