Ztratil jsem dlaně dvě
na cizím těle
bývaly nahlas
rozechvělé
Ztratil jsem
všechna ta tichá slova
zůstala s námi
nevyřčená
Ztratil jsem duši
byla to poslední
co ze mne možná ještě zbylo
pro tělo
které jen, zapomnělo
Ztratil jsem
věčnost kradených vteřin
že s Tebou dál
... možná jen shořím