to se tak píše
bud už chvilku tiše
co ti to dal kdo ke čtení
No kecy
( ale já vím, když pláčena
schoulená
a v žalu má až k bradě kolena
tyhlety slzy
umějí jen téci)
tuhle básničku miluu. od kainata.. připomněl si mi ji..děkuji :)
18.03.2007 18:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby