Jako chléb má své dvě kůrky,
tak i mince má rub i líc,
lásku vpustil jsem do komůrky,
a od dveří zahodil ten klíč.
Hluboko mám tě teď v srdci svém
a večer hladím tvé tělo potají,
chtěl bych být navždy v životě tvém,
tak jak milenci to dělají.
Vnímat motylích křídel chvění,
na louce poseté krůpějí rosy,
zažít našich srdcí okouzlení,
když po ní kráčíme spolu bosy.
Sledovat při číši vína,
z nebe padající hvězdný prach,
ať láska v srdcích nezhasíná,
ať jsi jen ty a žádná jiná,
tak to přeci končí v pohádkách.
Krásné vyznání a ve verších o to krásnější.
..ST..a klidný večer.
28.10.2020 22:39:37 | Jaruška
Krásné, prosycené sladkým odérem lásky. Zanechám zde malý tip, jen tak dál :).
22.10.2020 21:12:21 | Rozmarýna