Anotace: O tom,co šťastní lidé dobře znají :)....A po čem osamělci často marně si zoufají:(
Zamilování
Dva pohledy,
čtyři oči.
Na sebe hleděli,
pod nebem noci.
Dva lidé,
On a Ona.
těla němě,
řečmi hovořila.
Až se poznali,
Ten Muž,
a Ta Žena.
Duše se sblížily.
Amorova kuš,
byla připravena.
Svůdně flirtovali,
Snad anděl to tak chtěl.
Ruce se propojili,
Šíp lásky jimi proletěl.