Pomaly opäť hnijú dosky môjho dna
Pod nimi sa javia mreže ďalšieho väzenia
Tam spodná mreža tiež vyzerá byť hrdzavá
A pod ňou už len slučka - poprava
Ak si myslíš že si na dne
A zmena je stále v nedohľadne
Ver, že tam dolu je ešte veľa poschodí
Kam sa inak ako pádom nechodí
Či už padnem voľným pádom
Alebo so slučkou na krku
Je skrátka problematika
Ktorej nepripisujem vysokú prioritu.