Vedle sebe
Beze slov rozhovor zní,
v plamínků duše šeptání.
V tichu jen hřát smí,
tajného snu přiznání.
V kapkách stéká korunou,
košatosti mých přání.
V rezonanci pod strunou,
co hrála ve tvé dlani.
V polštáři tvář se usmívá,
na teplo těla dotyku.
Noc nikdy štěstí neskrývá,
pro duši ve snu útěku.
Jen nasávám tvé bytí,
spícího těla vedle mě.
Šťastný ve tvé síti,
jsem Lásečko extrémně
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, ARNOKULT, praetorian
Komentáře (3)
Komentujících (2)