Neplakej anděli
Anotace: ..pro neuvěřitelně krásnou osůbku..moji kámošku Betty...není to nejlepší básnička,ale je přímo od srdce...
Neplakej anděli,
pohladím Tě ručkou něžnou.
Štěstí se s Tebou podělí,
nejsi osůbkou jen tak běžnou.
Svět se točí,
jen pro Tvoje oči.
Láska lásku chce Ti dát,
každý,kdo se podívá,má Tě rád.
Neplakej anděli,
noc se mění v den.
Každý se s Tebou podělí,
jsi jako propojená realita a sen.
Komentáře (0)