Venku zas leje.
Kapky se válí na okně,
Kočka se válí na gauči,
Ve mně se válí vzpomínky.
Stejně jsi byl vždycky sráč.
Poslouchám alarm sepnutý náhle -
Všechno to pulzuje tělem,
Sepíná v mozku závrať,
Odpíná pohodu večera.
A taky trochu srab jsi byl, přiznej!
Projíždí vlak se znamením.
Znamená láska dnes něco?
Známost bez závazků,
Svázání bez významu.
Prostě už zmiz, a nedělej dámu.
Soused vrtá díru do zdi.
Vrtá mi hlavou, proč zrovna večer?
Představa vrtká jak štěstí,
Ropný vrt na poli lásky.
Dneska si soused zašuká, a ty nic.
Venku se stahují mračna.
Mně srdce stáhlo se už dávno.
Stáhnout tě k sobě už neplánuji.
Na tohle disku došel prostor.
Skončíš v koši, drahý – bez zálohy.