Kolik mne čeká cest a kolik tratí
To vše zjistím, až když to ztratím
Do kdy mi v lásce bude padat šestka
Kolik krát ještě můžu konec světa zmeškat,
Do kdy můžu ještě kreditkou srdce platit,
To vše zjistím, až když Tě ztratím
;-)
31.10.2020 22:01:36 | Tomcat